Garantie si service

Garantia produselor este de 24 luni de la data vanzarii daca nu este specificat altfel pe certificatul de garantie.
Toate produsele comercializate de compania Evosec , cu exceptia celor resigilate (daca este cazul), beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte sau, dupa caz, direct de la producator.
Termenul de garanție decurge de la data emiterii facturii. Cumpărătorului i se garantează că în cazul defectării în condiții normale de utilizare, pe durata perioadei de garanție, produsul va fi reparat gratuit sau înlocuit, după caz, la sediul firmei noastre în termen de maxim 30 zile calendaristice.

Condițiile de garanție precum și procedura în cazul defecțiunii unui produs sunt detaliate în Certificatul de garanție.

Recomandări pentru trimiterea produselor in garantie:

Pentru trimiterea produselor in garantie va rugam trimiteti o solicitare in scris pe adresa de email office@evosec.ro , care sa contina Nume, Prenume, CNP, Telefon, Numar Factura, Data Facturii, Produs, Motivul Trimiterii.
Numai cererile scrise se vor lua in considerare!

Nu trimiteți colete către firma noastră fără a primi un număr de retur (RMA). Alături de datele de expeditor, trebuie să menționați pe colet numărul de retur primit in urma solicitarii de retur.

În cazul nereparării produsului, precum și a imposibilității de înlocuire a acestuia de către Furnizor, Clientul poate cere restituirea banilor sau achiziționarea altor produse din magazin. Valoarea maximă a obligațiilor Furnizorului în cazul nereparării sau neînlocuirii produsului este valoarea sumei încasate de către Furnizor de la acel Client, pentru acel produs.