Comanda si Livrare

Modalitati de comanda

1. Comanda online

Selectaţi produsul dorit şi apăsaţi butonul „Adăugă în coş”. Va apărea conţinutul coşului dumneavoastră, în acest moment vă puteţi întoarce la cumpărături pentru a adăuga şi alte produse în coş, sau puteţi trimite comanda apăsând butonul „Mergi la casă”.

În acest moment puteţi finaliza comanda ca şi utilizator neînregistrat sau vă puteti crea un cont. În oricare dintre cazuri trebuie să completaţi formularele cu datele de facturare şi adresa de livrare.

Completaţi corect câmpurile obligatorii, legate de adresa de livrare, datele de facturare, alegeţi metoda de plată şi metoda de livrare, apoi apăsaţi butonul „Plasează comanda”.

2. Comanda telefonica

Pentru comenzi telefonice va stam la dispozitie de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 – 18.00 la numarul de telefon 0745.15.38.71

3. Comanda prin email

Alegeti produsul/produsele dorite si trimite-ti un email pe adresa office@evosec.ro sau folosind formularul de contact rapid din pagina de contact, iar colegi nostri va vor contacta in cel mai scurt timp posibil.

Modalitati de plata

1  Plata ramburs cu numerar
Plata cu numerar se face în lei, integral la primirea coletului, către curierul care efectuează livrarea. Curierul este obligat sa vă elibereze chitanța pentru suma încasată.

2 ) Plata prin ordin de plată (OP)
Plata prin ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de firma noastră și în urma confirmării telefonice a comenzii. Va rugăm verificați telefonic disponibilitatea produsului înainte de efectuarea tranzacției, în cazul în care alegeți această metodă de plată.
Plata se face către SC EVOSEC SRL, Cod unic înregistrare: RO31326970, în contul: RO77INGB0000999904646213, deschis la ING Bank Bucuresti. Livrarea mărfii se face imediat după confirmarea plății prin email la adresa office@evosec.ro.

Modalitati de livrare

Livrarea produselor în România se face prin serviciul de curierat rapid Urgent Curier sau oricare alt curier ales de beneficiar.

Termenul de livrare pentru produsele care sunt în stoc și sunt livrate prin curier este de maxim 24-48 de ore.

Cheltuielile de transport pentru comenzile livrate prin curier sunt suportate de către beneficiar

No comments yet.

Lasă un răspuns